Auto huren op Curaçao

De ligging van uw vakantievilla in de wijk Vista Royal, Jan Thiel maakt het niet noodzakelijk om een auto te huren. Strand, restaurants, Supermarkt, uitgaansmogelijkheden en het casino is namelijk op loopafstand van uw vakantievilla’s in Curacao.
Wilt u echter wat meer zien van Curacao dan kunt u heel gemakkelijk en auto huren op Curaçao. Soms is de minimum leeftijd voor het huren van een auto op Curacao 23 jaar. Parkeer uw auto niet op verlaten plaatsen. Let goed op uw spullen (laat niks achter in uw auto), want u kent het gezegde: ‘Gelegenheid maakt de dief‘. Verder raden wij het aan om uw auto te reserveren voordat u naar Curaçao komt. Vaak goedkoper dan ter plaatse een auto te huren, en kost veel minder tijd om een auto op te halen.
U kunt tegen normale prijzen (€30-€50) op veel plekken een auto huren. Onze ervaring is dat bij Ruseler Carrental (naast de supermarkt) de service geroemd wordt. Auto’s zijn veelal nagenoeg nieuw en zijn daardoor veilig en netjes. Ook op Jan Thiel zit Avis Rent a Car. Ook prima auto’s voor een eerlijke prijs. Bij Avis kunt u ook de auto op het vliegveld ophalen tegen meerprijs.
Beide kantoren liggen vlakbij elkaar en zijn op loopafstand van uw vakantievilla op Curacao, Jan Thiel. U kunt zo eventueel goed vergelijken.
U kunt via internet de voorwaarden vergelijken.

Auto huren op Curacao, jan Thiel

https://www.avis.com/en/locaAuto huren Curacao jan Thiel

Een vakantiehuis of appartement op Curacao huren?

Wij hebben in Jan Thiel & Vista Royal villa’s voor 2-10 personen of appartementen voor 1-4 personen te huur.