Auto huren op Curaçao Jan Thiel Baai

De ligging van uw vakantievilla in de wijk Vista Royal, Jan Thiel maakt het niet noodzakelijk om een auto te huren. Strand, restaurants, Supermarkt, uitgaansmogelijkheden en het casino is namelijk op loopafstand van uw vakantievilla’s in Curacao.

 

Wilt u echter wat meer zien van Curacao dan kunt u heel gemakkelijk en auto huren op Curaçao. Soms is de minimum leeftijd voor het huren van een auto op Curacao 25 jaar. Parkeer uw auto niet op verlaten plaatsen. Let goed op uw spullen (laat niks achter in uw auto), want u kent het gezegde: ‘Gelegenheid maakt de dief‘. Verder raden wij het aan om uw auto te reserveren voordat u naar Curaçao komt. Vaak goedkoper dan ter plaatse een auto te huren, en kost veel minder tijd om een auto op te halen. We noemen twee tips voor uw autoverhuur in Curacao;

Tip 1) Huur uw auto vlakbij uw vakantiehuis in Jan Thiel/Vista Royal

Uw vakantiehuis in Vista Royal ligt toch vlakbij de stranden, restaurants, winkels en supermarkt. Dus eigenlijk heeft u niet elke dag een auto nodig. Huur dan een auto voor de dagen dat u het eiland wil verkennen.

U kunt tegen normale prijzen (€30-€50) op veel plekken een auto huren. Onze ervaring is dat bij Ruseler Car rentals (naast de supermarkt) de service geroemd wordt. Auto’s zijn veelal nagenoeg nieuw en zijn daardoor veilig en netjes. Prima auto’s voor een eerlijke prijs.
Ruseler Car rental ligt op loopafstand van uw vakantievilla op Curacao, Jan Thiel. Vlak voor de strandjes. U kunt via hun website reserveren of gewoon binnen lopen als u er bent. Wij adviseren u echter wel van te voren te reserveren.

Indien u bijvoorbeeld 14 dagen in Curacao bent dan zou u 7/8 dagen een auto kunnen huren en dan de eerste en laatste paar dagen prima zonder auto kunnen. Voor prijzen en beschikbaarheid kijk hier

Tip 2) Huur uw auto gelijk op Hato het vliegveld van Curacao.

Zo bespaart u taxi kosten heen en terug (±€100). De wegen op Curacao zijn redelijk tot goed en u bent in ongeveer 35 minuten bij uw vakantiewoning in Jan Thiel.
Vergelijk hier onder de verschillende autoverhuurbedrijven zoals AVIS, HERZ, BUDGET, SIXT etc. Vul uw data in en u ziet gelijk het laagste tarief. U haalt de auto direct naast de aankomsthal op. Heel makkelijk.


 

Auto huren op Curacao, Jan Thiel

https://www.avis.com/en/locaAuto huren Curacao jan Thiel

Gaaf vakantiehuis of appartement op Curacao huren?

Zie hier de nieuwste villa’s en appartementen vlakbij  Jan Thiel Baai in Vista Royal.  Villa’s zijn er voor 2-16 personen of appartementen voor 1-4 personen te huur.