De restaurant top 5 Jan Thiel strand!

Zanzibar

Het sfeervolle Zanzibar Beach & Restaurant was het eerste restaurant op de Jan Thielbaai. Zoals de naam aangeeft, stralen de bar en het restaurant de warmte en gezelligheid uit van Oost-Afrika.

Zanzibar Beach & Restaurant is elke dag van de week van 08:00 tot minstens 23:00 uur open. De keuken is van 9:00 tot 22:00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. Geniet de hele dag door van een lekker kopje koffie of cappuccino, een koele smoothie, een verfrissend biertje, frisdrank, cocktail of een lekkere mix drink.

Meer tips op; Curacao.tips.en.meer

De restaurant top 5 Jan Thiel strand!

Tinto

De Argentijnse keuken is de inspiratiebron voor Restaurant Tinto. Alle vis- en vleesgerechten worden bereid op een houtskoolvuur, in de fraaie open keuken.

Neem plaats onder een palmbladeren dak met een verhoogd uitzicht over zee, of geniet aan de waterkant onder de wuivende palmbomen van alles wat Tinto u te bieden heeft.
Op het strand voor Restaurant Tinto kunt u heerlijk genieten van de zon. Huur een comfortabele strandstoel en luier lekker onder de wuivende palmbomen. Spring in het water, of ga rustig het water in via de brede trap. Toiletten en douches zijn aanwezig.

Restaurant Tinto is open van dinsdag t/m zaterdag van 17:00 tot 23:30 uur. De keuken opent om 18:00 uur.

De hang-out op Jan Thiel Beach: Koko’s!

Koko’s! Bij deze hang-out spot kunt u genieten van de combinatie tussen streetfood, dagelijks verse smoothies, gezonde shakes & juices, cocktails en natuurlijk een goed koud biertje!

Koko’s is dagelijks geopend van 9:00 uur tot zonsondergang.

Heerlijke plek om te komen. Goede ligbedden en prettige bediening

De restaurant top 5 Jan Thiel Curacao

vakantiehuis Curacao Jan Thiel

Restaurants op de resorts

Ook kunt u kiezen voor het restaurant op uw resort. Zo hebben Chogogo , Papagayo, Livingstone en het Moreno resort prima restaurants.

De sfeer is net iets anders dan op het strand maar de kwaliteit is prima.

Genoeg te kiezen tijdens uw vakantie.

Tip; Ook op uw eigen porch met zwembad en ondergaande zon is het heerlijk en romantisch tafelen uiteraard. Wilt u zelf liever niet koken? Dan kunt u ook bij de meeste restaurants de maaltijden ophalen.

Meer Curacao tips

Pop’s Place | een stukje heerlijk Curacao

Aan het einde van de Caracasbaai zit Pop’s Place. Een gezellig strandtaverne gehuld in vrolijke kleuren, met een lekker klinkende naam en een uitstekende lokale menukaart. Ooit begonnen met een container aan het strand zonder water of stroom is Pop’s Place inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig restaurant . ‘grapjes’ flikken.

Het restaurant ligt aan de prachtige Caracasbaai, alleen al vanwege het prachtige uitzicht is dit restaurant een bezoek waard. Het ligt aan het strand en je kijkt uit over het water.

De menukaart was uitgebreid en de prijzen zijn heel redelijk. Ik bestelde een salade, Johan saté en de kinderen frietjes. Het eten was goed en de porties waren prima. Je kan hier vooral terecht voor vlees, kip en vis.

Voor 48 gulden, nog geen twintig euro, hebben wij hier gegeten, wat echt een goede prijs is! Wil je lokaal eten proberen, in een kleurrijke sfeer en voor een goede prijs? Bezoek dit restaurant dan!

Pops Place

Een vakantiehuis of appartement op Curacao huren?

Wij hebben villa’s voor 2-10 personen of een appartementen in Jan Thiel voor 1-4 personen.