Jan Thiel strand, de absolute Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Jan Thiel, Villawijk Vista Royal. Een absolute 5* locatie

Vista Royal is de luxe villawijk van Jan Thiel en ligt direct achterbij het strand van jan Thiel. Dat is de place to be. Mocht u hier uw luxueuze Vakantiehuis of appartement huren in het Vista Royal-Jan Thiel  wijk in Curacao dan weet u zeker dat u verblijft in de mooiste en nieuwste villawijk van Curaçao; Deze wijk is een onderdeel van Jan Thiel. Jan Thiel bestaat uit diverse wijken: Oud Jan Thiel, Jan Thiel Noord en, als jongste ontwikkeling; Vista Royal

De naam zegt het al: ‘een ‘koninklijk uitzicht’ over de omgeving, de lagune en over de Caribische Zee. Uw vakantiewoning staat op toplocatie en heeft vaak zeezicht en bevindt zich naast het strand Jan Thiel Curaçao.

TIP; Zoek een woning dicht bij het strand. Dan loop je er makkelijk heen en terug.  Dan hoef je niemand te brengen met de auto die eerder naar het strand wil.  Tot 500 m is de ervaring dat mensen nog graag lopen.

Hier bevindt zich ook Jan Thiel Village. Hier vindt u de met palmen omzoomde Jan Thiel Beach, heerlijke restaurants, leuke boetieks, leuke souvenir shops, gezellige beachclubs, een fitnessclub, een authentieke Italiaanse ijssalon, een huisartsenpost en een mooi casino met uitzicht op zee.

In een vakantiewoning op Vista Royal zit u dus meer dan uitstekend: alle toeristische faciliteiten dicht in de buurt, bij het strand en toch weer op korte afstand van alle andere aantrekkelijke punten van het eiland. Voor uw dagelijkse boodschappen is er ook een Albert Heijn in Vista Royal . U loopt er langs van of naar het strand.

Video over jan Thiel beach

Jan Thiel strand de absolute Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Jan Thiel strand de absolute Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao

Jan Thiel strand de absolute Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao

Jan Thiel beach, Curacao

Gelegen ten zuidoosten van Willemstad is Jan Thiel Beach één van de vele baaien die Curaçao rijk is. Vroeger was de lagune gelegen ten westen van de Caracasbaai, nu bekend als het Jan Thielgebied, één van de belangrijkste zoutplantages van het eiland.

Het gebied werd vernoemd naar de plantage eigenaar, Jan Thielen, wiens familie de plantage in bezit had tot 1735. De Jan Thiel Baai wordt nu voornamelijk gebruikt als strandlokatie voor een aantal omliggende resort en de vakantiehuizen in de villawijk Vista Royal.

Jan Thiel is een uitstekend snorkelgebied daar het koraalrif voor de baai grote golven tegenhoudt.

Huur nu uw vakantievilla op toplocatie en zeezicht aan strand Jan Thiel Curaçao. Een ideale plek dus om het azuurblauwe water in te duiken en de onderwaterwereld met vele vissoorten te ontdekken. De watersportmogelijkheden die aangeboden worden en een Beachbar waar u lekkere drankjes kunt kopen, zorgen ervoor dat u zich hier geen moment hoeft te vervelen.

Zeker ook voor de sportieve toerist

De toeristische ontwikkeling van de ‘baai van Jan Thiel’ dateert al uit de 20-er jaren van de vorige eeuw maar is de laatste 10 jaar hard gegaan. De bekende vakantieresorts  Livingstone, Papagayo, Moreno en Chogogo resort liggen op dit deel van het eiland, er zijn prima stranden en u kunt er heerlijk eten in de diverse restaurants.

Ook voor de snorkel- en duikliefhebbers vele mogelijkheden maar als u liever ‘op het land’ actief bent, zit u hier ook goed: mountainbiken, wandelen en vele andere ‘outdoor’-activiteiten zijn hier mogelijk.

Nu uw Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao? Klik hier voor overzicht

Jan Thiel strand de absolute Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao

Weergaloos genieten in luxe villa op Curacao? In luxe villawijk Vista Royal.

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao en geniet van de luxe van van uw villa of appartement. Vier uw vakantie in een villa in de luxe wijk Vista Royal. Vanaf 2  tot en met 10 personen. Ook woningen geschikt voor twee gezinnen.