fbpx

Chogogo Resort

Afstand strand/AH 350 m., zwembad, restaurant, bar, Hottub

Chogogo Resort is het eerste resort dat zich bij de Jan Thiel Baai vestigde. Het is een mooi resort met in Caribische stijl gebouwde bungalows, appartementen en studio’s. De huisjes zijn gelegen in een prachtig aangelegde tropische tuin.

Appartementen en studio’s

De appartementen hebben een slaapkamer met airco, een ingerichte keuken, woonkamer met luxe bank, tv, en een balkon met loungestoelen. De studio’s zijn hetzelfde als de appartementen, met het verschil dat het bed in de woonkamer staat.

Bungalows

De bungalows bij Chogogo Resort zijn geschakelde bungalows. Dat wil zeggen dat er steeds 2 bungalows aan de kant van de badkamer aan elkaar geschakeld zijn. De terrassen liggen aan de zijkant van de bungalow, zodat je niet op elkaars terras kijkt en dus voldoende privacy hebt. Er zijn 2 slaapkamers met airco. De 2 badkamers zijn te bereiken via de slaapkamers. De bungalow heeft een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, woonkamer met luxe bank, en een eettafel met stoelen. Buiten op het terras is nog een zitje en er hangt een hangmat.

Time to Smile

Eind 2015 zijn ze bij Chogogo Resort begonnen met een grote renovatie volgens het Time to Smile concept van TUI. Bij deze renovatie zijn alle huisjes voorzien van een nieuwe badkamer, nieuwe bedden en nieuw meubilair. Ook de keuken is gerenoveerd en voorzien van een Nespresso apparaat.