fbpx

Livingstone Jan Thiel

Afstand strand/AH 300 m., zwembad, restaurant, bar

Livingstone Jan Thiel Resort heeft mooie luxe villa’s en appartementen, geschikt voor 2 tot 5 personen. Alle accommodaties hebben een ingerichte keuken, een ruim balkon, en de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De accommodaties liggen in een mooie tropische bloementuin. Bij het ontwerp van Livingstone Jan Thiel Resort is zoveel mogelijk rekening gehouden met de privacy van de gasten.

Appartementen

Er zijn 3 soorten appartementen op Livingstone Jan Thiel Resort, dit zijn allemaal 2-kamer appartementen. De appartementen hebben een woongedeelte met open keuken, een slaapkamer met airco, en een eigen terras met tuinset. Op aanvraag zijn een babybed en kinderstoel beschikbaar. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats.

De Rif Azul appartementen (65m2) liggen rond het zwembad. De Rif Azul is geschikt voor maximaal 2 volwassenen.

De Montana appartementen (110m2) liggen op de begane grond of op de 1e verdieping, aangrenzend aan de tropische tuin.

Villa’s

Op Livingstone Jan Thiel Resort heb je de keuze tussen 2 soorten villa’s, beiden zijn geschikt voor 4 personen. De 3-kamer villa’s hebben 2 slaapkamers met airconditioning, een woongedeelte met ingerichte keuken, en een eigen terras met een heerlijke lounge- en tuin set.

  • Villa Antigua (140m2) heeft 1 badkamer met douche en bad.
  • In Villa Lagun (150m2) hebben de slaapkamers elk hun eigen badkamer, en is het mogelijk om met een 5e persoon te verblijven.