fbpx

Morena Resort

Afstand strand/AH 450 m., zwembad, restaurant, bar,

Nieuwste resort

Morena ResortMorena Resort is het nieuwste resort op Jan Thiel. Morena Resort is een Eco Resort, voor de vakantieganger die ook op vakantie duurzaam met z’n omgeving om wil gaan. Het zwembad wordt bijvoorbeeld niet schoon gehouden met chloor, maar met een zout elektrolyse-systeem. Hierdoor is het zwembad voor 95% chloorvrij, maar uiteraard wel zeer hygiënisch.

Eco-vriendelijk

In Morena Resort staan mens en natuur allebei centraal. Het resort is autovrij, en heeft een mooi aangelegde tropische tuin. Bij het aanleggen van de tuin is 80% van de natuurlijke begroeiing gespaard gebleven. De tropische tuin zit dus vol met inheemse planten, en je ziet en hoort allemaal exotische vogeltjes in de tuin.

In Morena Resort wekken ze zelf ook energie op, en voor de tropische tuin maken ze gebruik van een grijswatersysteem. Hierbij wordt het afvalwater van de accommodaties hergebruikt om de tropische tuin te besproeien.

Duurzaamheid en comfort

Morena Resort heeft mooie, warme appartementen en villa’s, die van alle gemakken zijn voorzien. Elke accommodatie heeft een zonneboiler op het dak, die ervoor zorgt dat je de hele dag warm water in je appartement of villa hebt.

Bij de bouw van de huisjes van Morena Resort zijn milieubesparende technieken toegepast, en er zijn duurzame, milieuvriendelijke materialen gebruikt. De appartementen en villa’s zijn smaakvol ingericht met meubels van duurzaam teakhout. Luxe en duurzaamheid gaan goed samen in Morena Resort.

Nieuwe accommodaties

In 2017 is Morena Resort uitgebreid met 3 nieuwe accommodatie types:

  • Appartement ‘Breeze’: een luxe 1-slaapkamer appartement. Ideaal voor 2 personen, of voor stellen met een baby. Een babybedje kan hier namelijk gemakkelijk worden bijgezet.
  • Appartement ‘Regal’: een royaal 2-slaapkamer appartement. De Regal appartementen liggen naast de 2 nieuwe zoutwater zwembaden. De hoge ligging van de Regal appartementen biedt je een fantastisch uitzicht op het aangrenzend natuurgebied.
  • Villa ‘Ambiente’: een luxe, vrijstaande 4-slaapkamer villa. Ideaal voor grotere gezelschappen. Villa Ambiente biedt een prachtig uitzicht op de aangrenzende zoutpannen. Het nieuwe zwembadencomplex met jacuzzi en silence pool ligt vlakbij deze nieuwe villa’s.

Villa Ambiente kan ook verhuurd worden als twee aparte aan elkaar grenzende 2-slaapkamer appartementen. Van één villa Ambiente maak je op deze manier 2 Regal appartementen.