fbpx

Papagayo resort

*Afstand strand/AH 250 m., zwembad, restaurant, bar

Papagayo Beach Resort heeft mooie luxe villa’s, met uitzicht op de tropische tuin of de Caribische zee. De villa’s hebben twee slaapkamers met airco, en twee badkamers. Er zijn ook grotere villa’s met drie slaapkamers op Papagayo Beach Resort. Alle villa’s zijn van alle gemakken voorzien, en beschikken over veel privacy. Op het park en in de villa’s is gratis WiFi.

De villa’s in Papagayo Beach Resort

De villa’s op Papagayo Beach Resort hebben een grote woonkamer met luxe open keuken. Er zijn twee 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers. ADe slaapkamers hebben airco. Op het terras staat een eettafel en er is een lounge hoek. Er zijn ook villa’s met 3 slaapkamers voor als je met 6 personen reist.Deze villa’s op Papagayo Beach Resort zijn te boeken met tuinzicht of met zeezicht.

In november 2014 zijn de tuinzicht en zeezicht villa’s gerenoveerd. Alle villa’s hebben nieuw meubilair gekregen en zijn ge-restylet.

Grotere villa’s met privé zwembad

Er zijn ook grotere villa’s op Papagayo Beach Resort. De royal suite villa heeft vier 2-persoons slaapkamers en drie badkamers. Deze luxe villa heeft een eigen zwembad (6 x 3 meter) met ligbedden. Er is een wasmachine en droger aanwezig. De royal suite villa heeft zijdelings uitzicht op de zee.