fbpx

8p. vakantieViLLena in Vista Royal Curacao

Gloednieuwe luxe 4-8p. villa in villawijk Vista Royal. Op loopafstand van de hippe stranden van Jan Thiel

vakantievilla in Vista Royal Curacao
Uw vakantievilla in Vista Royal Curacao?

Op vakantie wilt u met uw gezin of vrienden maximaal genieten van luxe, ruimte, privé zwembad en privacy. En daarbij van alle gemakken voorzien zijn. Dat kunt u meer dan geweldig bij deze 4-8p. vakantie villa in Vista Royal Curacao- Jan Thiel.

Deze net opgeleverde villa heeft alles wat u wenst op uw vakantie in Curacao. Wat denkt u van vier slaapkamers met alle een eigen badkamer en uiteraard airco. Een grote woonkamer welke direct aan tuin met zwembad grenst. Hier vindt u ook de gezellige lounge zitjes en de palapa.

De mooie Villawijk Vista Royal in Jan Thiel

De villawijk Vista Royal is echt de’ place to be’ in Jan Thiel-Curaçao. U loopt zo naar de strandtenten van Jan Thiel. Zoals; Zanzibar, Zest, Kokos en Papagayo. U kunt lekker sporten in de gym, shoppen bij de winkeltjes, even een gokje wagen in het casino. Maar ook is het natuurlijk heerlijk dat u uw boodschappen kunt halen in de supermarkt. En al deze faciliteiten zijn heel dichtbij en dus goed te lopen vanuit uw vakantievilla. Eigenlijk heeft u geen auto nodig. Behalve wellicht voor een paar dagen als u het prachtige eiland Curaçao wilt verkennen.

Deze 4-8p. vakantievilla in Vista Royal – Jan Thiel heeft alles wat u wenst in uw Curaçao vakantie

Naast de 4 slaap- en 4 badkamers heeft deze Curaçaose vakantiewoning een heerlijke ruime woonkamer, tropische tuin met palapa en BBQ, privé zwembad, keuken met o.a. Amerikaanse koelkast, oven/magnetron, vaatwasser en nespresso. U kunt nagenoeg alle zenders ontvangen op de grote tv en bereikbaar blijven met goede wifi. Daarbij komt het u wellicht goed van pas dat er een wasmachine is met strijkplank en ijzer om even uw was te doen. En…. ook is er zelfs een föhn aanwezig in deze 8p. vakantievilla in Vista Royal Curacao – Jan Thiel.

U kunt deze luxe 4-8p. vakantievilla in Vista Royal Curacao-Jan Thiel direct van eigenaar huren?Ligging villa in Jan Thiel

Rechtstreeks huren van een particuliere eigenaar betekent sowieso voor u de laagste tarieven en de enige juiste info. (wie kent zijn eigen huis tenslotte beter…)

Maar ook betaalt u geen fee of andere (reserverings)kosten cq commissies welke verhuursites (zoals Airbnb etc) wel in rekening brengen. Dus dat scheelt u direct in de kosten bij het boeken van uw vakantievilla in Curacao of Jan Thiel.

Huurprijzen 2023 Tot 8 personen;

Huren Laagseizoen €390,- per nacht
Huurprijs standaard (incl. schoolvakanties) € 440,- per nacht
Huren Piekseizoen (kerst/oud&nieuw)     € 675,- per nacht

Prijzen zijn inclusief

  • 40 KwH per dag en bij extra verbruik wordt er € 0,50 per KwH gerekend.
  • watergebruik
  • Handdoeken en bedlinnen
  • wifi

De genoemde huurprijzen zijn exclusief:

  • 7% omzetbelasting
  • tussenschoonmaak bij verblijf langer dan 7 nachten €125,- (verplicht)
  • eindschoonmaak €250,-
  • Borg €500,-

Huur voorwaarde

  • Betalingsconditie: uw boeking is definitief na ontvangst van 35% van het boekingsbedrag binnen 10 dagen. Het restant dient uiterlijk 8 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. Boekingen binnen 8 weken voor aankomst dienen in zijn geheel te worden voldaan.
  • Minimale huurperiode 7 nachten (piekseizoen minimaal 14 nachten)
  • De villa wordt niet verhuurd aan groepen jongeren

Andere Luxe villa’s in Jan Thiel; Villa’s zien?

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor updates en last minutes like onze Facebook of Instagram

InstagramFacebook

Informatie / Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right