Jan Thiel, de toplocatie in Curaçao om vakantiehuizen te huren

Jan Thiel, Villawijk Vista Royal
De 5* vakantiehuizen locatie

Jan Thiel Baai, de toplocatie in Curaçao om vakantiehuizen te huren. Vista Royal is de luxe villawijk van Jan Thiel en ligt direct achter het strand van jan Thiel Baai. Dat is de place to be. Mocht u hier uw luxueuze vakantiehuis of appartement huren dan weet u zeker dat u verblijft in de mooiste en nieuwste villawijk van Curaçao; Deze wijk is een onderdeel van Jan Thiel. Jan Thiel bestaat uit diverse wijken: Oud Jan Thiel, Jan Thiel Noord en, als jongste ontwikkeling; Vista Royal.Jan Thiel Baai-Zest

Vista Royal. De naam zegt het al: ‘een ‘koninklijk uitzicht’ over de omgeving, de lagune en over de Caribische Zee. De vakantiewoningen staan op een toplocatie en hebben vaak zeezicht en bevinden zich naast het strand van Jan Thiel in Curaçao.

TIP; Zoek naar vakantiewoningen dicht bij het strand.

Dan loop je makkelijk heen en terug van de stranden.  Dan hoeft niemand gebracht of gehaald te worden met de auto als deze eerder of later willen.  Tot 500 m is de ervaring dat mensen nog graag lopen.

Bij het Jan Thiel strand bevindt zich ook Jan Thiel Village. Hier vindt u de met palmen omzoomde Jan Thiel Baai, heerlijke restaurants, leuke boetieks, leuke souvenir shops, gezellige beachclubs, een fitnessclub, een authentieke Italiaanse ijssalon, een huisartsenpost en een mooi casino met uitzicht op zee.

In een van de vakantiewoningen op Vista Royal zit u dus meer dan uitstekend: alle toeristische faciliteiten dicht in de buurt, vlakbij het strand en toch weer op korte afstand van alle andere aantrekkelijke punten van het eiland. Voor uw dagelijkse boodschappen is er ook een Albert Heijn in Vista Royal . U loopt er langs van of naar het strand.

Video over jan Thiel beach

Jan Thiel strand de plek in Curaçao om prachtige vakantiehuizen te huren

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao

De Jan Thiel stranden; Waar ligt het in Curacao?

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao

Jan Thiel Baai, Curacao

Gelegen ten zuidoosten van Willemstad is Jan Thiel Baai één van de vele stranden die Curaçao rijk is. Vroeger was de lagune gelegen ten westen van de Caracasbaai, nu bekend als het Jan Thielgebied, één van de belangrijkste zoutplantages van het eiland.

Het gebied werd vernoemd naar de plantage eigenaar, Jan Thielen, wiens familie de plantage in bezit had tot 1735. De Jan Thiel Baai wordt nu voornamelijk gebruikt als strandlokatie voor een aantal omliggende resort en de vakantiehuizen in de villawijk Vista Royal.

Jan Thiel Baai is een uitstekend snorkelgebied daar het koraalrif voor de baai grote golven tegenhoudt.

Huur nu een van de vakantiehuizen op toplocatie met zeezicht bij het strand van Jan Thiel-Curaçao. Een ideale plek dus om het azuurblauwe water in te duiken en de onderwaterwereld met vele vissoorten te ontdekken. De watersportmogelijkheden die aangeboden worden en een Beachbar waar u lekkere drankjes kunt kopen, zorgen ervoor dat u zich hier geen moment hoeft te vervelen.

Jan Thiel Baai is zeker ook voor de sportieve toerist

De toeristische ontwikkeling van de ‘baai van Jan Thiel’ dateert al uit de 20-er jaren van de vorige eeuw maar is de laatste 10 jaar hard gegaan. De bekende vakantieresorts  zoals; Boca Gentil, Livingstone, Papagayo, Morena en Chogogo resort liggen op dit deel van het eiland, er zijn prima stranden en u kunt er heerlijk eten in de diverse restaurants.

Ook voor de snorkel- en duikliefhebbers vele mogelijkheden maar als u liever ‘op het land’ actief bent, zit u hier ook goed: mountainbiken, wandelen en vele andere ‘outdoor’-activiteiten zijn hier mogelijk.

Ook een tropische vakantie in een van de mooie vakantiehuizen op Vista Royal-Jan Thiel-Curacao? Klik hier voor overzicht

Jan Thiel strand. Huur vakantiewoningen naast de leukste baai van Cuaraco

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao

Weergaloos genieten in luxe villa op Curacao? In luxe villawijk Vista Royal.

Vakantiehuis huren op Vista Royal-Jan Thiel in Curacao en geniet van de luxe van van uw villa of appartement. Vier uw vakantie in een villa in de luxe wijk Vista Royal. Vanaf 2  tot en met 16 personen. Ook woningen geschikt voor twee gezinnen.