De restaurant top 5 Jan Thiel strand Curacao!

Sfeervol dineren op Jan Thiel Beach

Rondom Jan Thiel Baai zijn diverse restaurants. Zowel voor ontbijt, lunch als diner. De meeste restaurants zijn zeer toegankelijk en easy going. Zo kan je bij Zest Beach grill lekker met je voeten in het zand genieten van de heerlijke grill gerechten. Wil je iets meer culinairs ga dan naar Zest restaurant of Tinto. Lekker ontbijten doe je natuurlijk bij KOKOS.

De leukste 5 restaurants van Jan Thiel Baai bespreken we hieronder voor jullie. In willekeurige volgorde. Eet smakelijk….

Zanzibar – Jan Thiel Baai

Zanzibar hoort zeker in de restaurant top 5 van Jan Thiel strand in Curacao.
Het sfeervolle Zanzibar Beach & Restaurant was het eerste restaurant op de Jan Thiel Baai. Zoals de naam aangeeft, stralen de bar en het restaurant de warmte en gezelligheid uit van Oost-Afrika.

Zanzibar Beach & Restaurant is elke dag van de week van 08:00 tot minstens 23:00 uur open. De keuken is van 9:00 tot 22:00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. Geniet de hele dag door van een lekker kopje koffie of cappuccino, een koele smoothie, een verfrissend biertje, frisdrank, cocktail of een lekkere mix drink.

 

ZAnzibar Jan Thiel

Tinto – Jan Thiel Baai

Latijns georiënteerde gerechten om te delen met de mooiste zonsondergang van Curacao. Shared dining met prachtige geselecteerde wijnen en signature cocktails

Neem plaats onder een palmbladeren dak met een verhoogd uitzicht over zee, of geniet aan de waterkant onder de wuivende palmbomen van alles wat restaurant Tinto op het strand van jan Thiel u te bieden heeft.

Op het strand voor Restaurant Tinto kunt u heerlijk genieten van de zon. Huur een comfortabele strandstoel en luier lekker onder de wuivende palmbomen. Spring in het water, of ga rustig het water in via de brede trap. Toiletten en douches zijn aanwezig.

Daarom hoort Tinto zeker in de restaurant top 5 van Jan Thiel Curacao

Restaurant Tinto is open van dinsdag t/m zaterdag van 17:00 tot 23:30 uur. De keuken opent om 18:00 uur.

De restaurant top 5 Jan Thiel Baai Curacao

De hang-out op Jan Thiel Beach: Koko’s!

Koko’s! Bij deze hang-out spot kunt u genieten van de combinatie tussen streetfood, dagelijks verse smoothies, gezonde shakes & juices, cocktails en natuurlijk een goed koud biertje!

Kokos is dagelijks geopend van 9:00 uur tot zonsondergang.

Heerlijke plek om te komen. Goede ligbedden en prettige bediening. Volgens sommige bezoekers de #1 in  top 5 Jan Thiel Baai Curacao

De restaurant top 5 Jan Thiel Curacao

vakantiehuis Curacao Jan Thiel

Restaurants op de resorts

Ook kunt u kiezen voor het restaurant op uw resort. Zo hebben Chogogo , Papagayo, Livingstone en het Moreno resort prima restaurants.

De sfeer is net iets anders dan op het strand maar de kwaliteit is prima.

Genoeg te kiezen tijdens uw vakantie.

Tip; Ook op uw eigen porch met zwembad en ondergaande zon is het heerlijk en romantisch tafelen uiteraard. Wilt u zelf liever niet koken? Dan kunt u ook bij de meeste restaurants de maaltijden ophalen.

De restaurant top 5 Jan Thiel Baai Curacao

Pop’s Place | een stukje heerlijk Curacao

Aan het einde van de Caracasbaai zit Pop’s Place. Een gezellig strandtaverne gehuld in vrolijke kleuren, met een lekker klinkende naam en een uitstekende lokale menukaart. Ooit begonnen met een container aan het strand zonder water of stroom is Pop’s Place inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig restaurant .

Het restaurant ligt aan de prachtige Caracasbaai, alleen al vanwege het prachtige uitzicht is dit restaurant een bezoek waard. Het ligt aan het strand en je kijkt uit over het water.

De menukaart is uitgebreid en de prijzen zijn heel redelijk.  Je kan hier vooral terecht voor vlees, kip en vis.

Wil je lokaal eten proberen, in een kleurrijke sfeer en voor een goede prijs? Bezoek dit restaurant dan! Je hebt een heerlijk bord voor nog geen €10,00!

Kies hier de lekkere gerechten van Pops

De websites van de Jan Thiel Restaurants;

Zanzibar _ Jan Thiel Baai
Zest Jan Thiel Baai
Restaurant Tinto
Kokos

Pops Place

Hoe Gaaf... Huur een villa met prive zwembad

Vlakbij deze heerlijke restaurants in een luxe woning je vakantie vieren? Zie villa’s voor 2-16 personen of een appartementen in Jan Thiel voor 1-4 personen. Je huurt direct bij de eigenaars. Dus zonder dure commissie!