Hip winkelen op Curacao

Willemstad (Punda en Otrobanda)

Een wandeling door Punda is sowieso al een aanrader maar het wordt helemaal leuk als je weet dat achter de pastel gekleurde gevels, veel leuke winkeltjes schuil gaan. Met name de Heerenstraat en Madurostraat bieden een divers winkelaanbod waar zowel internationale merkkleding als lokale kleding verkocht wordt in boetiekjes. Door de aangename mix van winkels, horeca en bezienswaardigheden kun je hier rustig een halve dag winkelend doorbrengen.

https:stadswandeling CuracaoTIP: Doe een stadswandeling met Jacqueline. https://www.dundutours.com/

 

Renaissance Mall and Riffort

De Renaissance Mall en het Rif Fort liggen beide aan de kust in Otrobanda. Je vindt er hoofdzakelijk exclusieve winkels zoals Guess, Breitling, Armani en Hilfinger maar ook een vestiging van Mango en Starbucks. Prijzen liggen over het algemeen wel wat hoger dan in Nederland maar je kunt er natuurlijk altijd even rondneuzen. Het Rif Fort is een voormalig verdedigingswerk dat sowieso leuk is om te bezoeken. Naast enkele winkeltjes vind je er een reeks restaurants en bars waar van donderdag tot en met zaterdag ook kleinschalige optredens plaatsvinden.

Mambo Beach boulevard

Op Mambo Beach vind je een leuke  winkels op een twee verdiepingen tellende boulevard; Beach Boulevard. De moderne boetiekjes bieden vooral veel badmode die je na aankoop direct uit kunt proberen op het strand dat hier letterlijk voor de deur ligt. Naast winkels vind je op de boulevard ook fijne lunchadresjes, restaurants en bars.

Beach Plaza Jan Thiel

Jan Thiel is een luxe wijk van Willemstad, net ten oosten van de stad. Direct langs het strand van Jan Thiel vind je een klein winkelcentrum met een paar chique boetieks met enkele unieke items. Bezoek de winkels voordat je naar het strand gaat, wellicht vind je iets dat je leuk vindt. Je vindt er ook een verscheidenheid aan luxe restaurants, een casino, een spa & wellness-centrum en een Italiaanse ijssalon.

TIP: Haal een heerlijk Italiaans ijsje bij Bella Italia!

Zuikertuintje Mall

De overdekte Zuikertuintje Mall en het naastgelegen Bloempot Shopping Center, is vrijwel geheel gericht op de wensen van het Nederlandse publiek dat naar Curaçao komt. Je vindt er enkele bekende zaken zoals Espirit, Lacoste, Bruna, Jamin, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en een DA Drogisterij. Lekker eten kan er onder andere bij Indonesisch restaurant Sambal, Grand Café de Heeren en Royal Thai restaurant. Voor kinderen is er een kleine speeltuin in Bloempot Shopping Center waar je als ouder lekker uit kunt rusten op het grote terras van Délifrance.

Het gezellige Zuikertuintje

Een vakantiehuis of appartement op Curacao huren?

Wij hebben een villa voor 2-8 personen of een appartement voor 1-4 personen.