fbpx

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao.
Een eigen vakantiehuis op een resort bij Jan Thiel Curacao

Ontdek hier de Jan Thiel Top 5 resorts op Curacao.

Er is veel te kiezen. Op Jan Thiel, Curacao kunt je diverse mooie vakantiewoningen huren op de resorts. Maar let op, er zit wel veel verschil tussen de resorts onderling. De ene is wat luxer, nieuwer en moderner dan de ander. Uiteraard zit ook daar vaak het prijsverschil in.

Voor de duidelijkheid hebben wij van elk resort in Jan Thiel, zoals van Boca Gentil, Morena, Livingstone Jan Thiel, Chogogo&Papagayo ook de mate van luxe aangeven  (van 1-5*). En daarbij de gemiddelde loopafstand van de woningen of vakantie appartementen tot de strandingang/AH en faciliteiten in het park.

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Wat zijn voor- en nadelen per resort?

Elk resort in jan Thiel is eigenlijk anders. En dat diverse maakt het juist leuk. Sowieso kunt u elk jaar een ander resort eventueel uit proberen. Maar heeft u jonge kinderen dan zult u wellicht eerder een resort of huisje huren met een zwembad. Hecht u veel waarde aan duurzaamheid voor uw vakantiehuis dan is het Morena Resort wellicht uw keus.

Daarbij speelt de prijs uiteraard ook een rol. Het ene Jan Thiel resort is uiteraard iets goedkoper dan de het andere resort. De prijsverschillen van de resorts en vakantievilla’s zitten vooral in de luxe van het resort zelf, hoe oud het resort is, de grootte en luxe van de huisjes, wel of geen faciliteiten zoals zwembaden etc.

Hieronder hebben we de Jan Thiel resorts op een rijtje gezet voor het eerste vergelijk. U kunt dan vervolgens meer info vinden per resort.

Huur direct van de eigenaar!

Zoekt u meer privacy en luxe dan een woning op een van de Jan Thiel resorts? Kijk dan naar een van de luxueuze vakantiewoningen cq. appartementen in de villawijk Vista Royal (ligt tussen en naast de resorts van jan Thiel). Veelal tegen gelijke of mindere huursom maar wel met privé zwembad en zeezicht.

Luxe villa Jan Thiel, Zwembad

8-16p vakantievilla Jan Thiel

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Het Livingstone Jan Thiel Resort

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Jan Thiel Livingstone Resort

***, afstand strand/AH 300 m., zwembad, restaurant, bar

We beginnen bij Livingstone Jan Thiel Resort.  Dit wat ouder resort heeft mooie woningen, geschikt voor 2 tot 5 personen. De accommodaties hebben een keuken, een ruim balkon, en  slaapkamers met airconditioning. All liggen in een mooie tropische bloementuin. Je voelt je goed op het terras maar hebt wel minder privacy. Prijzen zijn hier het laagst van de resorts.

Prijsniveau; €100-€300 per nacht

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Het Chogogo Resort

****, afstand strand/AH 400 m., zwembad, restaurant, bar, Hottub

Chogogo Resort is het eerste resort dat zich bij de Jan Thiel Baai vestigde. Het is een gezellig en leuk resort met in Caribische stijl gebouwde villa’s, appartementen en studio’s. De huisjes zijn gelegen in een prachtig aangelegde tropische tuin. Prijzen zijn in goede prijs/kwaliteit is de mening van de gasten.

Prijsniveau; €180-€350 per nacht

Alle resorts liggen vlakbij elkaar

Jan Thiel resorts

Boca Gentil; Een groen resort. Maar geen receptie of eigen restaurant/bar

Boca Gentil Resort, Curacao

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Boca Gentil Resort

****, afstand strand/AH 1-300 m, zwembad,Boca Gentil appartement Hilltop

 

Het luxeste resorts in Jan Thiel is Boca Gentil Resort.  Op dit park vind je luxe villa’s en appartementen, geschikt voor 2 tot 12 personen. Alle accommodaties hebben nagenoeg zeezicht. De appartementen delen een ruim zwembad. De Villa’s hebben alle een eigen zwembad bij de woning. De De mooie tropische bloementuin wordt uitsteken bijgehouden. Ontwerp komt van  Architect de Heijer. Prijzen appartementen zijn ± €180,00 per nacht en de villa’s €300-€500 per nacht. Met kerst verdubbeld dat.

Papagayo resort jan Thiel
Papagayo Resort Jan Thiel

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Het Papagayo resort

****, afstand strand/AH 400 m., zwembad, restaurant, bar, Hottub

Papagayo Beach Resort heeft sfeervolle luxe villa’s, met uitzicht op de tropische tuin of de Caribische zee. De woningen hebben twee Papagayo Beach Resortof drie slaapkamers met airco en twee badkamers. De woningen beschikken over veel privacy door de groene aanleg. Op het park is het sfeervol en overzichtelijk. Met een gezellige receptie.

Prijsniveau; €250-€750 per nacht

Het Morena resort

Zwembad bij Morena Resort

****, afstand strand/AH 450 m., zwembad, restaurant, bar, Hottub

Het Morena resort

Top 4 resorts Jan Thiel; Morena ResortMorena Resort is het nieuwste resort op Jan Thiel. Daardoor is het nieuwe en valt het zeker in de top van de Jan Thiel Top 5 resorts op Curacao. Het is daarbij ook geweldig is dat Morena Resort een Eco Resort is. Dus voor iedereen die ook op vakantie duurzaam met z’n omgeving om wil gaan. Het zwembad wordt bijvoorbeeld niet schoon gehouden met chloor, maar met een zout elektrolyse-systeem. Hierdoor is het zwembad voor 95% chloorvrij, maar uiteraard wel zeer hygiënisch.

Prijsniveau; €200-€450 per nacht