fbpx

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Morena Resort Jan Thiel

****, afstand strand/AH 450 m., zwembad, restaurant, bar, Hottub

Morena resort Jan Thiel

Top 4 resorts Jan Thiel; Morena ResortMorena Resort in Jan Thiel is het nieuwste resort op Jan Thiel. En zit in de top van de Jan Thiel Top 5 resorts op Curacao. Wat fijn is, is dat Morena Resort een Eco Resort is. Dus voor de vakantieganger die ook op vakantie duurzaam met z’n omgeving om wil gaan. Bijvoorbeeld het zwembad wordt niet schoon gehouden met chloor, maar met een zout elektrolyse-systeem. Hierdoor is het zwembad voor 95% chloorvrij, maar uiteraard wel zeer hygiënisch.

Voordelen Morena resort Jan Thiel

 • Gratis Wifi
 • Er zijn verschillende zwembaden aanwezig voor de gasten.
 • Op 450m van de Jan Thiel Baai, hier zijn mogelijkheden voor eten & drinken, wellness, watersporten etc.
 • Er is een receptie aanwezig voor de in- en uitcheck en al je vragen.
 • 2 à la carte restaurants: Fuego en Mocca
 • wellness en massage mogelijkheden

Nadelen Morena resort Jan Thiel

 • Woningen hebben geen eigen zwembad
 • Nog best ver lopen naar de stranden ± 400-700m.
 • Door de beperkte buitenruimte heb je al snel de neiging weg te moeten gaan naar strand/stad og gezamenlijk zwembad
 • Op je porch minder privacy

Zie hier voor prijzen en beschikbaarheid

Huur direct van de eigenaar!

Nog meer luxe? Villa’s in Vista Royal

Naast het Morena Resort ligt de absolute villawijk van Curacao; Vista Royal. Daar vindt u villa’s en appartementen welke net nog even ruimer en luxer zijn. Veelal tegen iets lagere prijs als op het Morena Resort. Deze design villa’s zijn de afgelopen jaren in deze wijk gebouwd en zijn dus nieuw! U huurt dan direct van eigenaar. Meer zien  >>>

2-8p. Villa Jan Thiel-Curacao
2-8p. Villa Jan Thiel-Tropicala. Slechts 150m van de stranden

Luxe Vakantievilla Jan Thiel Curacao met zwembad en zeezicht
Sfeervolle villa Tropical Sea Sight. Direct achter de stranden van Jan Thiel Baai. 2-6 persoons

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Morena Resort Jan Thiel

Morena Resort Jan Thiel

Het Morena resort is autovrij

Morena Resort Jan Thiel is Eco-vriendelijk

Mens en natuur staan in Morena Resort allebei centraal. Daarbij is het resort autovrij, en heeft een mooi aangelegde tropische tuin. Bij het aanleggen van de tuin is 80% van de natuurlijke begroeiing gespaard gebleven. De tropische tuin zit dus vol met inheemse planten. Je ziet en hoort allemaal exotische vogeltjes in de tuin.

Wat ook bijzonder is, is dat in Morena ze zelf energie opwekken. En bij de tropische tuin maken ze gebruik van een grijswatersysteem. Hierbij wordt het afvalwater van de accommodaties hergebruikt om de tropische tuin te besproeien.

Duurzaamheid en comfort

Wat ook zeker gaat bevallen is dat het Morena Resort mooie, warme appartementen en villa’s heeft. En van alle gemakken zijn voorzien. Ook heeft elke accommodatie een zonneboiler op het dak. Deze zorgt er voor dat je de hele dag warm water in je appartement of villa hebt.

Bij de bouw van de huisjes van Morena Resort zijn milieubesparende technieken toegepast, en er zijn duurzame, milieuvriendelijke materialen gebruikt. De appartementen en villa’s zijn smaakvol ingericht met meubels van duurzaam teakhout. Luxe en duurzaamheid gaan goed samen in Morena Resort.

Vergelijk de accommodatie van Morena Resort

Villa’s en appartementen Morena Resort

In 2017 is Morena Resort uitgebreid met 3 nieuwe accommodatie types:

 • Appartement ‘Breeze’: een luxe 1-slaapkamer appartement. Ideaal voor 2 personen, of voor stellen met een baby. Een babybedje kan hier namelijk gemakkelijk worden bijgezet.
 • Appartement ‘Regal’: een royaal 2-slaapkamer appartement. De Regal appartementen liggen naast de 2 nieuwe zoutwater zwembaden. De hoge ligging van de Regal appartementen biedt je een fantastisch uitzicht op het aangrenzend natuurgebied.
 • Villa ‘Ambiente’: een luxe, vrijstaande 4-slaapkamer villa. Ideaal voor grotere gezelschappen. Villa Ambiente biedt een prachtig uitzicht op de aangrenzende zoutpannen. Het nieuwe zwembadencomplex met jacuzzi en silence pool ligt vlakbij deze nieuwe villa’s.

Villa Ambiente kan ook verhuurd worden als twee aparte aan elkaar grenzende 2-slaapkamer appartementen. Van één villa Ambiente maak je op deze manier 2 Regal appartementen.

Vergelijk hier de accommodaties van Morena resort

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao; Morena Resort Jan Thiel

Morena Resort Jan Thiel

Jan Thiel Top 5 resorts Curacao

vakantiehuis Curacao Jan Thiel

Proef het echte Curaçao

Vanuit uw villa of appartement in het mooie Morena Resort ontdekt u het echte Curaçaose leven. U doet wat u past, lekker luieren op de porch of dobberen in een van de zwembaden, heerlijk buiten eten met uw vrienden of familie.

Even naar het Jan Thiel strand (je bent er in 5 minuten lopen) of vandaag maar even naar een ander baaitje. Ervaar het tropen gevoel…

Zie de top 12 prachtigste baaitjes van Curacao

Andere Resorts/Hotels Jan Thiel Baai;

Boca Gentil Resort
Chogogo Resort
Papagayo Resort
Livingstone Jan Thiel resort
Bed & Breakfast in Jan Thiel
Hotels in Jan Thiel

Of liever de luxe en privacy van een eigen villa of appartement

Bekijk ook zeker de villa’s en appartementen in de villawijk Vista Royal. Meer luxe en privacy. Veelal met eigen zwembad en dichter bij stranden van Jan Thiel. De kosten zullen u zeker meevallen.