Uw vakantiehuis huren op CuraƧao; wat kunt u allemaal doen?

Uw vakantie op CuraƧao is natuurlijk al aardig compleet als u helemaal uitrust in uw heerlijke vakantievilla.

Natuurlijk kan het zijn dat u nog wat meer van het mooie CuraƧao wilt zien. Daarom hebben wij naast de informatie over de vakantiehuizen ook enkele mogelijke activiteiten voor u en uw gezelschap hieronder vermeld. Alle zeker de moeite waard.

Bij elke activiteit geven we informatie waardoor u zelf makkelijk kunt bepalen of het u wat lijkt. De gegevens zijn veelal gebaseerd op persoonlijke ervaringen en zorgen voor een eerste schifting waardoor u zoveel mogelijk direkt van het leukste kunt genieten.

We wensen u heel veel plezier op dit mooie vakantie-eiland met haar fantastische natuuur. Zowel boven- als onderwater.

Eerst pagina ‘Villa’s in Vista Royal Curacao huren‘ bekijken

Pluspunten CuraƧao

– Altijd rond de 30 graden
– Heerlijk tropenbriesje
– Lekker buiten dineren
– Prachtige bountystranden


– Een blauwe/turquoise zee

– Heerlijk zwem/duik water
– prachtige onderwater wereld
– Er wordt nederlands gesproken
– Zeewater rond de 25-28 graden…..

Auto huren op CuraƧao

U kunt tegen schappelijke prijzen op veel plekken een auto huren. Onze ervaring is dat bij Budget CuraƧao of Holiday rental de prijzen het laagst zijn en de auto en service het hoogst.

Stranden op CuraƧao

Op het gebied van stranden is er voor elk wat wils op CuraƧao. Wilt u een breed zandstrand, gaat uw voorkeur uit naar een kleine, besloten inham, of een romantisch bountystrandje?

Alles over CuraƧao

Alle leuke en interssante weetjes over het mooie eiland Curacao. Klimaat, standen, Willemstad en de prachtige wijk Vista royal.

Sporten op CuraƧao

CuraƧao is niet alleen een bestemming voor zon, zee en strand. Naast duiken, snorkelen, zeilen kunt u geweldig mooi mountainbiken, joggen en andere activiteiten ondernemen.

Duiken op CuraƧao

CuraƧao is een van de mooiste duikplekken van de wereld. Elk baaitje waar u in duikt heeft bijna weer een ander structuur en vis/koraal beeld. u kijkt uw ogen uit.

Uitgaan op CuraƧao

Heerlijk dansen op het strand, hippe muziek in de Cabana, laat dineren, een gokje wagen in een van de velen casino’s. U vindt dit al bij u om de hoek bij Jan Thiel

Een vakantiehuis of appartement op Curacao huren?

Wij hebben een villa voor 2-8 personen of een appartement voor 1-4 personen.