fbpx

Villa Joya

Luxe villa in Jan Thiel resort in CuracaoLuxe villa in Jan Thiel op het beveiligde resort Marbella Resort

Luxe villa in Jan Thiel resort. Villa Joya ligt op het beveiligde resort Marbella Resort. En heeft 3 slaapkamers met airco’s en 2 moderne badkamers en is recentelijk geheel gemoderniseerd .

Van alle gemakken voorzien

De grote porche heeft naast 2 riante overkappingen, waaronder  je heerlijk kunt loungen en dineren  ook plekken om heerlijk te zonnebaden aan de rand van het zwembad. Het riante privé zwembad  van 6×4 m bevat magnesium zout wat een helende werking heeft voor huid en mens . Een heerlijk koele wind waait door het huis en over de porche. De  tropische tuin herbergt naast vele tropische beplanting ook vele tropische vogels.

Luxe villa in Jan Thiel resort ligt op een afgesloten villapark dichtbij de stranden van Jan Thiel (1500m) , het Spaanse Water met alle mogelijkheden voor watersporten, zoals windsurfen ,kitesurfen , zeilen, duiken, snorkelen en strand vermaak ook op 1km . Voor wandelaars en mountainbikers  liggen de zoutpannen van Jan Thiel  om de hoek , met de flamingo’s en andere prachtige vogels , waar prachtige route’s voor U klaar liggen.

Rust en ruimte heersen rondom de villa met een mooi uitzicht op landhuis Jan Thiel
Voor als U de drukte wilt opzoeken dan is Mambo Beach en de oude binnenstad van Willemstad  en de Annabaai in 10-15 autominuten te bereiken.

Voor andere woningen en Luxe villa’s in Jan Thiel kijkt u op; Meer Villa’s zien?

Meer info over Jan Thiel en haar mooie stranden. Klik hier

Tip:  Kijk hier voor het huren van een auto bij Jan Thiel Curacao

Meer Curacao tips vindt u hier

Informatie / Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right