fbpx

Curaçao vakantievilla naast de Jan Thiel Baai voor 2-12 personen

Zie deze villa op nu op de vernieuwde websiste

Deze ruime 2-12 persoons villa naast de Jan Thiel Baai is zeer geschikt voor de wat grotere groepen. Die samen vakantie willen vieren maar ook wel hun privacy wilt behouden…..

Met deze luxe vakantiewoning (met de hotspots van Jan Thiel om de hoek) heeft u alles wat u wenst. Dit vakantiehuis heeft namelijk 2 delen voor 6 personen elk. Dus twee keukens, twee woonkamers etc. Het tropische zwembad en tuin is dan de gezamenlijke plek om met elkaar vakantie te vieren. Je vult het in zoals een ieder wilt. Grote voordeel hiervan is dat je de kosten deelt. Deze hippe villa in Curacao Jan Thiel huur je al v.a. ± €35,00 pppn.

De indeling van Villa Maria is gemaakt voor meerdere families

De vakantiewoning is zo ingedeeld dat elke helft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en een woonkamer heeft. Daarbij heeft de masterbedroom een eigen privé terras waar je romantisch kan terugtrekken op gewenste tijden.

De andere helft is exact het zelfde maar dan gespiegeld…..Met een open ruimte in de woonkamer om de gezelligheid te zoeken. familievilla Jan Thiel 2-12

De sfeer en plezier met elkaar zal vaak buiten op de heerlijke porch, tropische tuin of in het grote zwembad te vinden zijn. Hoe mooi is je vakantie wel niet als een paar vrienden genieten in het zwembad, jij zelf met een boekje in de schaduw ligt en de rest een spelletje aan de tafel aan het spelen is.

Zo mooi kan een vakantie zijn en daar is deze vakantievilla in Curacao ook voor bedoeld. Met deze 2-12 persoons villa naast de Jan Thiel Baai creëert u het ultieme vakantiegevoel

De Villa in Curacao ligt daarbij pal naast de Jan Thiel Baai

Dat betekent dat je maar een paar stappen hoeft te lopen om op de hippe stranden van Jan Thiel te liggen. Of binnen een paar minuten bij de super chille restaurants te zitten om gezellig met je voetjes in het zand te dineren of lunchen. Voor als je een keer de BBQ in eigen tuin wilt overslaan.Jan Thiel vakantievilla kaartje

Zo doet een ieder wat hij/zij wil. En dat is wat een vakantie zo heerlijk relaxt maakt. Alles kan en niets moet.

Deze ruime 2-12 persoons villa naast de Jan Thiel Baai huurt u direct van de eigenaar

Kokos, Jan Thiel strand
Met de Jan Thiel stranden om de hoek!

Rechtstreeks huren van de particuliere eigenaar betekent sowieso voor u de laagste tarieven en de enige juiste info (wie kent zijn eigen huis tenslotte beter…).

Maar ook betaalt u geen fee of andere (reserverings)kosten cq commissies welke verhuursites (zoals Airbnb etc) wel in rekening brengen. Dus dat scheelt u direct in de kosten bij het boeken van uw vakantievilla in Curacao of Jan Thiel.

Huur direct van eigenaar
Huurprijzen;

Tarief                                €325,00 p.n.(o.b.v. 4 slaapkamers)
Schoolvakanties           € 375,- p.n. (o.b.v. 4 slaapkamers)
Piekseizoen (kerst)     € 795,- p.n. (o.b.v. 4 slaapkamers)

Extra slaapkamer/per nacht €40,- per nacht.

Prijzen inclusief: gebruik water en elektra (vrij tot 60kwh per dag), tuin en poolboy, gratis gebruik wasmachine, handdoeken, strandlakens en bedlinnen, wifi, tv etc.

Huurprijzen zijn exclusief:

  • 7% toeristenbelasting
  • Eindschoonmaak €275,-
  • Tussenschoonmaak €125,- (verplicht bij huur van min. 7 nachten)
  • Borg €500,00
  • Minimale huurperiode is 7 nachten (piekseizoen minimaal 14 nachten)

Nadat de boeking definitief bevestigd is betaalt u 25% van de factuur als aanbetaling en het restant 8 weken voor aankomst.

In de wijk rondom de woning wordt nog een enkele woning afgebouwd. Dit kan overdag soms wat overlast veroorzaken.

Tip: Doordat de vakantiewoning op loopafstand ligt van het strand, de diverse restaurants en de AH is het zeker niet nodig om elke dag een auto te huren. Bij Jan Thiel zitten diverse auto verhuurbedrijven waar u per dag een auto kunt ophalen. U bespaart zich zo ± €45,00 per dag. Kijk hier voor het huren van een auto bij Jan Thiel Curacao

Facebook Facebook Vakantiehuis Curacao Jan Thiel

Andere Vakantievilla’s in Curacao om te huren op Jan Thiel? Kijk op; Meer Villa’s zien?

 

Villa Curacao huren van particulier

 

Informatie / Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right